Afisze Filharmonii Bałtyckiej. - Polska Filharmonia Bałtycka im. Fryderyka Chopina (Gdańsk).; Państwowa Opera i Filharmonia Bałtycka (Gdańsk). (Gdańsk, 1948)
Afisze, plakaty inf. o koncertach organizowanych przez Filharmonię Bałtycką.
Keywords: Polska Filharmonia Bałtycka im. Fryderyka Chopina (Gdańsk) -- plakaty