[Krajobrazy z wyobraźni XI] - Argasińska-Łozińska, Barbara (1934-2016). ([Gdańsk], 1967)
Przedstawia kompozycję abstrakcyjną.
Tytuł zapisany ołówkiem pod kompozycją.
U dołu kompozycji sygnatura artysty i data: B. Argasińska 67.
Miejsce wydania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1990 -- tematy, motywy