Ludwig u[nd] Grete Spindelberger zu eigen / O. Feil. - Feil, Otto (1894-1985) (1953)
Przedstawia kościól, u góry napis: Krems A. D., u dołu tarcza z literą S i napis: Ludwig u. Grete Spindelberger zu eigen. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.