Ludwig u[nd] Grete Spindelberger zu eigen - Feil, Otto (1894-1985).; Spindelberger, Grete; Spindelberger, Ludwig ([S.l., 1953)
Przedstawia kościól, u góry napis: Krems A. D., u dołu tarcza z literą S i napis: Ludwig u. Grete Spindelberger zu eigen. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko aut. i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Austria -- 1945-1990.