[Afisz. Incipit] Zarządzenie na podstawie ... o przymusowym szczepieniu ochronnym przeciwko ospie ... / Zakrzewski Henryk. - Zakrzewski, Henryk (1897-?) ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o szczepieniach ochronnych od kwietnia do października 1950 roku.