[Afisz. Incipit] Zarządzenie na podstawie ... o przymusowym szczepieniu ochronnym przeciwko ospie ... - Zakrzewski, Henryk (1897-?). (Gdynia : [wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o szczepieniach ochronnych od kwietnia do października 1950 roku.
Keywords: Ospa -- szczepienie -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.