Gdynia Ulica Śląska / fot. J. Uklejewski. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (Krajowa Agencja Wydawnicza, 1970)
Przedstawia fragment ul. Śląskiej w Gdyni przy wiadukcie na skrzyżowaniu z ul. Podjazd, ok. 1980 r.