Gdynia Ulica Śląska - Uklejewski, Janusz (1925-2011).; Krajowa Agencja Wydawnicza (1974-2004). ([Gdańsk] : Krajowa Agencja Wydawnicza, 1970)
Przedstawia fragment ul. Śląskiej w Gdyni przy wiadukcie na skrzyżowaniu z ul. Podjazd, ok. 1980 r.
Data wg przedstawienia, miejsce wyd. wg działalności wydawcy.