Dem Könige! : Am Vorabende des 15. Octobers 1842. (s.n.], 1842)
Druk z tekstem pieśni masonów gdańskich loży Eugenia na cześć króla pruskiego Fryderyka Wilhelma III w przeddzień jego urodzin 15 października 1842 r.