[Ulotka. Incipit] Państwowy Szpital dla Zwierząt ... został otwarty z dniem 1 października 48 r. ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1948)
Ulotka infromująca o otwarciu szpitala i kuźni.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.