[Afisz. Incipit] Niedziela, 7 listopada 1948 r. ... uroczyste zakończenie miesiąca pogłębiania przyjaźni polsko-radzieckiej ... (Malbork : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujacy o koncercie.
Keywords: Towarzystwo Przyjaźni Polsko-Radzieckiej -- 1945-1970 -- druki ulotne; Rosja -- 1917 (Rewolucja) -- rocznice -- druki ulotne; Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.