Gdańsk - "Lwi Zamek" ul. Długa Nr 35 - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986). (Gdańsk - Wrzeszcz, 1954)
Przedstawia zrekonstruowaną kamienicę przy ul. Długiej 35 tzw. Lwi Zamek.
Tyt. i data ołówkiem na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie