Symetria zapomniana - Browarny, Wojciech (1970- ).; Jagiełło, Michał (1941-2016). (1997)
Recenzja książki: Trójkątna turnia / Michał Jagiełło. - Warszawa, 1996.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Książki -- recenzje -- 1990-.