[Afisz teatralny. Incipit:] Widowisko lalkowe dla dzieci Jaś Szpak - Miejski Teatr Miniatura (Gdańsk). (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1954)
Afisz teatralny informujący o przedstawieniu. Reżyseria: T. Bołgaty, inscenizacja: Henryk Ryl, scenografia: Zofia Gutkowska, muzyka: H. Leszczyński, kierownik literacki: Lech Bądkowski, kierownik muzyczny: Józef Grzesik.
Keywords: Miejski Teatr Miniatura (Gdańsk) -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.