[Kraków, ul. Bracka]. - Lachner, Fryderyk; Mękicki, Rudolf (1887-1942). ([Ukraina] : R. i J. Mękiccy, 1930)
Przedstawia ulicę Bracką w Krakowie w kierunku Rynku.
W polu kompozycji w lewym dolnym rogu nazwisko autora: Lachner.
Miejsce wydania na podstawie danych o wydawcy.
Pod polem kompozycji ołówkiem po lewej: F..Lachner aquaf., po prawej: R. i J. Mękiccy druk. Pośrodku data: 26 X 1930.
Tytuł na podstawie treści kompozycji.
Keywords: Grafika polska; Akwaforta