[Tadeusz Fiszbach w Gdańskich Zakładach Rafineryjnych] / fotografia J. A. Folwarczny. - Folwarczny, Jan Antoni (1949-1991) (Miesięczna Kronika Fotograficzna. Województwo Gdańskie, 1979)
Przedstawia Tadeusza Fiszbacha wizytującego Gdańskie Zakłady Rafineryjne, 1979 r.