Kształtowanie się polityki zagranicznej Węgier w regionie Europy Środkowej: od 1989 do 2014 r : wybrane aspekty / Sebastian Kubas. - Kubas, Sebastian (1977- ).
Słowa kluczowe: Węgry, polityka zagraniczna, demokratyzacja po 1989 r.