[Afisz. Incipit:] Zarządzenie o przymusowym szczepieniu przeciw durowi brzusznemu. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o szczepieniach w Pruszczu Gdańskim.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Dur brzuszny; Pruszcz Gdański (woj. pomorskie, pow. gdański, gm. Pruszcz Gdański); Druki ulotne