[Afisz. Incipit] Miejski Komitet Wyborczy Frontu Narodowego w Gdańsku organizuje ... wielki koncert przedwyborczy. ([wydawca nieznany], 1952)
Afisz informujący o koncercie w gdańskiej Hali Budowlanych (ul. Słowackiego), 25.10.1952 roku.