[Gesamtansicht der Althofer Weichselbrücke am Tage der Brückeneinweihung sowie der Eisenbahnwerkstätte auf dem Troyl durch Minister von Breitenbach] - Nowaliński, Karol (1935- ). ([Gdańsk : Karol Nowaliński], 1986)
Przedstawia Most Siennicki w dniu otwarcia 08. 06. 1912 r., ujęcie od strony płd.-wsch.
Aut. odbitki miejsce wyd. i data wg inwentarza PAN BG; tyt. wg opisu na negatywie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- fotografie