[Afisz teatralny] Arthur Miller - Śmierć Komiwojażera = (The Death of the Salesman) / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1992)
Afisz teatralny informujący o premierze 24.04.1992 r. Teatr na Targu Węglowym w Gdańsku. Reżyseria: Feliks Falk.