[Afisz teatralny] Arthur Miller - Śmierć Komiwojażera = (The Death of the Salesman) - Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Teatr Wybrzeże, 1992)
Afisz teatralny informujący o premierze 24.04.1992 r. Teatr na Targu Węglowym w Gdańsku. Reżyseria: Feliks Falk.
Keywords: Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- 1970-2000 -- druki ulotne; Teatr "Wybrzeże" (Gdańsk); 1901-2000; 1989-2000; Afisze -- 1970-2000.; Afisz teatralny