Wędrówka Trzech Króli T.S. Eliota - podróż bez końca / Agnieszka Adamowicz-Pośpiech. - Pośpiech, Agnieszka
Słowa kluczowe: T.S. Elliot; Wędrówka Trzech Króli, Journey of the Magi, literatura amerykańska.