Śmierć w Breslau dla zaawansowanych - Browarny, Wojciech (1970- ).; Waniek, Henryk (1942- ). (2008)
Recenzja książki: Sprawa Hermesa / Henryk Waniek. Kraków, 2007.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Książki -- recenzje -- 1990-.