Ex Collection J. M. Szymański / Fahe. - Feilhauer, Henryk (1942-1999) (1997)
Postać mężczyzny zawiniętego w jakby kokon, u dołu napis: Ex Collection J. M. Szymański. Sygnatura artysty i data w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.