[Afisz. Incipit] Obwieszczenie na podstawie art. 25 dekretu z dnia 2 kwietnia 1946 r. o planowym zagospodarowaniu przestrzennym Kraju ... - Zakrzewski, Henryk (1897-?). (Gdynia : [wydawca nieznany], 1949)
Afisz z 25.10.1949 r. informujący o przystąpieniu przez Zarząd Miasta Gdyni do sporządzenia miejscowego planu zagospodarowania przestrzennego dla określonych obszarów.
Keywords: Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.