Ex Libris Domańskiej Barbary - Napieracz, Jerzy (1929-2018); Domańska, Barbara ([Kraków, 1970)
Przedstawia w ramce podobiznę starca patrzącego na klepsydrę. Po lewej napis: Ex Libris, niżej kopia wg Rembrandta i wzdłuż lewej krawędzi napis: drzew. Pod kompozycją napis: Domańskiej Barbary.
Miejsce wyd. wg działalności aut., data wg. inwentarza zbioru ekslibr.
Na odwrocie oł. nazwisko aut.