Ex Libris V. Martinez Yuste F. S. - Saez, Julio Fernandez (1924- ). (1958)
Przedstawia w owalu Mojżesza na górze, trzymającego tablice z dziesięciorgiem przykazań. Wzdłuż obu krawędzi napis: Ex Libris V. Martinez Yuste. Sygn. aut. w obrębie kompoz. i nr dzieła 121.