Ex Libris V. Martinez Yuste - Saez, Julio Fernandez (1924- ).; Yuste, Vicente Martínez ([S. l., 1958)
Przedstawia w owalu Mojżesza na górze, trzymającego tablice z dziesięciorgiem przykazań. Wzdłuż obu krawędzi napis: Ex Libris V. Martinez Yuste. Sygn. aut. w obrębie kompoz. i nr dzieła 121.
Data wg bibliogr.
Strona, dostęp 13.04.2016, http://www.exlibris-deg.de/content/publikationen/vorlaeufige-opus-listen/saez-julio-fernandez-e/index.html
Keywords: Ekslibrisy -- Hiszpania -- 20 w