Studenci WSM na pokładzie statku szkoleniowo-towarowego m/s "Antoni Garnuszewski" / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1977)
Przedstawia studentów Wyższej Szkoły Morskiej w Gdyni na pokładzie statku "Antoni Garnuszewski", wrzesień 1977 rok.