Aleksander Fredro - Zemsta : Komedia w 4 aktach / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1963)
Program teatralny premiery w Teatrze Kameralnym w Sopocie 29.11.1963 r. Reżyseria: Kazimierz Łastawiecki, scenografia: Marian Kołodziej.