Pornografia w świetle przepisów prawnych - Gardian-Miałkowska, Renata (2021)
Pornografia a wolność seksualna, ochrona dzieci i młodzieży przed treściami pornograficznymi w przepisach europejskich, przestępstwa seksualne wobec małoletnich w statystykach policyjnych.
Tytuł nagłówkowy.
Bibliografia na stronie 25.
Streszczenie angielskie.