Radość bycia księdzem / Marek Dziewiecki. - Dziewiecki, Marek (1954- ).
Dziecko miłości. Troska o człowieka na wzór Chrystusa. Mieć czas dla Boga. Mieć czas dla człowieka. Mieć czas dla siebie. Obrońca kobiet i rodzin.