Radość bycia księdzem - Dziewiecki, Marek (1954- ). (2010)
Dziecko miłości. Troska o człowieka na wzór Chrystusa. Mieć czas dla Boga. Mieć czas dla człowieka. Mieć czas dla siebie. Obrońca kobiet i rodzin.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Dziewiecki, Marek -- (1954- ); Katolicyzm; Kapłaństwo; Artykuł z pracy zbiorowej; Pamiętniki i wspomnienia