Wszem w obec i każdemu z osobna, komu o tém wiedzieć należy, wiadomo czyniemy [Inc.:] Odebrawszy przez Naszego Ministra Spraw Wewnętrznych przyiemną wiadomość, iż iuż w znacznéy części Seymiki i Zgromadzenia Gminne, duchem prawdziwéy gorliwości ożywione, szczęśliwie odbyte zostały [...] : Dan w Pałacu Naszym w Warszawie dnia Pietnastego Miesiąca Lutego, Roku 1809 / Fréderyk August ; Stanisław Breza. - Fryderyk August I (król Saksonii ; 1750-1827) ([s.n.], 1809)
Druk ulotny - Uniwersał zwołujący Sejm z datą 15 luty 1809.