Tout Passe Ex Libris Sadie E. Onderdonk - Onderdonk, Sadie E. (1910)
Przedstawia kobietę stojącą na tle tarczy zegarowej. U góry w ozdobnej ramce napis: Tout Passe, u dołu: Ex Libris Sadie E. Onderdonk.