Exlibris Tadeusza Zbychorskiego - Jarosz, Witold Stanisław (1906-1939).; Zbychorski, Tadeusz Teodor (1901-1979). ([S. l., 1933)
Przedstawia leżące książki, za nimi kielich i wąż Eskulapa, po bokach kielicha napis: Exlibris, u dołu: Tadeusza Zbychorskiego.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko aut., data wg działalności aut.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1900-1945.