[Zaproszenie. Incipit] Społeczne Komitety Budowy Pomników ... mają zaszczyt zaprosić do wzięcia udziału w uroczystościach obchodów X rocznicy Wydarzeń Grudniowych ... ([wydawca nieznany], 1980)
Ulotka-zaproszenie na obchody 14-18.12.1980 w Gdyni i Gdańsku.