Ex Libris M. Margus - Kaljo, Richard (1914-1978).; Margus, Malev (1923-2014). ([S. l., 1947)
Przedstawia mężczyznę stojącego pod sosną, na gałęzi której siedzi wiewiórka, u dołu na wstędze napis: Ex Libris M. Margus, przy napisie kica zając.
Na odwrocie pieczątka z nazwiskiem aut., i techniką graf., data wg działalności aut.
Keywords: Ekslibrisy -- Estonia -- 20 w