Krowa rekordzistka z Ośrodka Hodowli Zarodowej w Prusewie / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1978)
Przedstawia krowę rekordzistke dającą rocznie 19.751 litrów mleka rocznie z Hodowli Zarodowej w Prusewie, 1978 rok.