Krowa rekordzistka z Ośrodka Hodowli Zarodowej w Prusewie - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1978)
Przedstawia krowę rekordzistke dającą rocznie 19.751 litrów mleka rocznie z Hodowli Zarodowej w Prusewie, 1978 rok.
Tytuł na rewersie. ręką autora.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- 1970-.; Krowy mleczne -- produkcja mleka -- fotografie; Hodowla krów mlecznych -- fotografie