[Afisz. Incipit:] Zakład Doskonalenia Rzemiosła ... ogłasza zapisy kandydatów do 2-letniej Średniej Szkoły Rzemiosł Budowlanych w Tczewie ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o zapisach.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Rzemiosło; Budownictwo; Tczew (woj. pomorskie); Druki ulotne