Wrzeszcz : kościół Świętego Krzyża przy ul. Mickiewicza / fotografia Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1980)
Przedstawia kościół pw. Świętego Krzyża przy ulicy Adama Mickiewicza w Gdańsku, około 1985 r.