Dziewiąta fala - Krzywobłocki, Wojtek (1938- ). ([Kraków] : [nakładem własnym autora], 1971)
Przedstawia kompozycję abstrakcyjną złożoną z linii i plam.
Miejsce wydania według działalności autora. Pod kompozycją dopisane ołówkiem: tytuł, sygnatura, data.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1990 -- tematy, motywy