Ausstellung moderner Plastik Mitte Juli bis Mitte August / Stadtmuseum Danzig. ([s.n., 1920)
Plakat inf. o wystawie w Stadtmuseum Danzig (dziś Muzeum Narodowe w Gdańsku) od połowy lipca do połowy sierpnia.