Ausstellung moderner Plastik Mitte Juli bis Mitte August - Stadtmuseum (Gdańsk). (Danzig : [s.n., 1920)
Plakat inf. o wystawie w Stadtmuseum Danzig (dziś Muzeum Narodowe w Gdańsku) od połowy lipca do połowy sierpnia.
Keywords: Stadtmuseum (Gdańsk) -- plakaty; Życie artystyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.