Tunel pod Martwą Wisłą. ([wydawca nieznany], 2014)
Karta pocztowa upamiętniająca 19.10.2014, kiedy to tunel pod Martwą Wisłą udostępniono dla mieszkańców. Na karcie: rysunkowe postaci przechodzące tunelem pod rzeką.