Przyimek jako wyraz motywujący i motywowany w pocesie motywacji morfologicznej - Vojteková, Marta (2018)
Słowa kluczowe: motywacja morfologiczna, Słowacja, Polska.
Tytuł nagłówkowy.
Bibliografia na stronach 91-92.
Streszczenie w języku angielskim.
Keywords: Adiektywizacja; Język słowacki -- przyimki; Język polski -- przyimki