Directorium Generalne Zastępuiące Kommissyą Rządzącą : Rodacy! [Inc.:] Zbliżyła się iuż ta od dawna pożądana dla nas chwila, która w części znaczney wspólne losy przed nami odkrywa, w którey zaczniecie w skutku doznawać łaskawości Wielkiego Bohatera Wieków, Napoleona [...] : [działo się w Warszawie na Sessyi dnia 28 Lipca 1807 / Ignacy Szczurowski [et al.]]. - Szczurowski, Ignacy (s.n., 1807)
Druk ulotny - odezwy do Polaków w imieniu Komisji Rządzącej, z 22 lipca 1807 i 28 lipca 1807.