Unijne miliony na innowacje Ministerstwo Nauki i Szkolnictwa Wyższego. (Grupa Wydawnicza Infor SA, 2006)
Dokumenty wymagane do ubiegania się o dotacje unijne, program Kreator Biznesplanu, akty prawne, dokumenty źródłowe.